مدیریت فرودگاه یا Airport City 2 یک بازی فکری و مدیریتی برای سیستم عامل اندروید که در آن به ساخت فرودگاه شخصی و پیشرفته ای می پردازید و در تمامی نقاط دنیا پرواز هایی را مدیریت خواهید کرد. این بازی شامل 2 بخش مجزا است که در بخش اول شما می توانید فرودگاه مدرن و حرفه ای را بنا کنید و در حالت دوم می توانید شهرکی را برای پشتیبانی از این هواپیما های غول پیکر بسازید. در سفرهای گوناگون با شخصیت های مهم و بامزه زیادی روبرو خواهید شد و می توانید با جمع آوری آیتم های مختلف از امکانات بیشتری که در طول یک از مراحل بازی در دسترس هستند, لذت ببرید. در طول بازی مدیریت فرودگاه کاربر می تواند سوله و باند های جدیدی را به دلخواه و در هر جایی که دوست دارد, بسازد و از آن ها برای افزایش ایمنی هواپیما های در حال فرود استفاده کند.
همچنین در طول بازی می توانید از تمام نقاط جهان کالا وارد کرده و از در آمد آن برای خرید هواپیما و امکانات رفاهی جدید استفاده کنید. علاوه بر این, در آمد حاصل شده می تواند صرف زیرساخت های شهری و ساخت ساختمان های تجاری و اداری نیز شود. گرافیک بازی مدیریت فرودگاه بسیار عالی و با کیفیت HD است که در کنار صداگذاری فوق العاده یک بازی بسیار هیجان انگیر و اعتیاد آور را به وجود آورده است. رنگ بندی بازی فوق العاده زیبا و چشم نواز است و هر بیننده ای را به خود جذب می کند زیرا این رنگ بندی زیبا همراه با گرافیک اچ دی به شدت خودنمایی می کند. از ویژگی های مهم دیگر بازی می توان به رایگان بودن و نداشتن هیچ گونه تبلیغ در بازی اشاره کرد زیرا گاهی تبلیغات باعث اذیت کاربران می شوند. برای اجرا بازی Airport City 2 نیاز به اندروید 2.3.3 یا بالا تر خواهید داشت.
برای دانلود بازی به ادامه مطلب مراجعه کنید.
حجم فایل : 35.25 مگابایت
دانلود بازی با لینک مستقیم از سرور سایت
پسورد فایل : www.freegames.ir
سلام می خواستم بگم این بازی تو لب تاب نصی می شه رو ویندوز 10
:yes: خیلی خوب
stup بش نمیاد جواب بدین
سلام . بازی رو بد شروع کردم شروع مجدد ان چگونه است منو هم ندارد میخوام از اول بازی رو شروع کنم با تشکر
سلام
مجتبی جان از application manager گوشیتون بازی رو uninstall و دوباره نصب کنید.
مدیر ممنون از نظرت ☺
مدیر جان از نظر خودت این بازی خوبیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
احمد رضا جان بستگی به سلیقتون داره. بازی بدی نیست!
خدایی دمه سایتتو خوبت گرم که همیشه پاسخگوی مایی
باتشکرازبازی های قشنگتون.یه سوال داشتم چراوقتی بازی مبارزه ی گیاهان علیه زامبی(Planets VS.Zombie) رودانلودمی کنی نصف که میشه error میده؟
دوست عزیز از نرم افزار internet download manager برای دانلود استفاده کنید.
مدیر جان معذرت.اجازه هست بازی هاتو به اسم خودت تو وبلاگم کپی کنم؟جواب رو ایمیل کن.
دوست عزیز با ذکر منبع مشکلی نداره.
سلام و خسته نباشيد به مدير عزيز
مدیر جون سایت کی آپلود می شه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگر منظورتون آپدیته, هر یک روز دوبار میشه.
خدا کنه بازی قشنگی باشه:d
شما ساتتون را میفروشید
خیر عزیز.